• RADNO VREME NON - STOP 24/7 svih 365 dana godišnje
TELEFON: +381 64 3466332
Е-mail beoselidbe@gmail.com

SELIDBE KAMIONOM

Posedujemo veliki vozni park koji čine kamioni razčitih nosivosti. Svi kamioni imaju utovarne rampe sa kojima lakše i bezbednije tovarimo i istovarujemo vaše stvari. Unutrašnjost kamiona je dodatno zaštiena i tapacirana kako se u toku selidbe kamionom i transporta vaše stvari ne bi slučajno oštetile.

Agencija za selidbe Vam stoji na raspolaganju 24 casa dnevno, 365 dana u godini tako da nas mozete pozvati u bilo koje doba a mi cemu u najkracem mogucem roku odgovoriti na sve Vase potrebe po pitanju selidbe. Jer upravo Vase kao i zadovoljstvo brojnih klijenata sa kojima smo vec saradjivali cini kljuc naseg uspeha i moto naseg poslovanja.

selidbe-kamionomA kao što i sami znate, ništa nema veću vrednost u poslu od preporuke zadovoljnih klijenata.

U cilju Vašeg potpunog zadovoljstva i sigurnosti dajemo Vam garanciju za selidbu da cemo u slucaju stete, a napominjemo da je verovatnoca nastanka iste MINIMALNA, uraditi procenu njene visine i odmah izvrsiti nadoknadu-obestecenje. Jos jednom napominjemo da je verovatnoca nastanka stete minimalna.

Nasa agencija Vam nudi profesionalnu, efektivnu i efikasnu uslugu selidbe stambenog i poslovnog prostora, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Za selidbu stambenog ili poslovnog prostora do 100m2, okvirnu cenu selidbe mozete dobiti putem e mail-a a na osnovu upitnika koji mozete popuniti na nasem sajtu.

Ako je u pitanju selidba veceg obima, nas agent ce doci na Vasu adresu i izvrsiti procenu obima posla sto Vas ne obavezuje da nas i angazujete za obavljanje istog.