• RADNO VREME NON - STOP 24/7 svih 365 dana godišnje
TELEFON: +381 64 3466332
Е-mail beoselidbe@gmail.com

Pakovanje stvari

Prepustite pakovanje iskusnim pakerima koji će najbezbednije spakovati vaše pokućstvo. Obezbedjujemo kutije, džakove, folije…Sve vaše stvari če biti spakovane, zaštićene i raspakovane u vašem domu.

pakovanjeNeizostavan deo svake selidbe i prevoza stvari jeste pakovanje istih. Dug, komplikovan i naizgled naporan posao naročito ako se radi o selidbama većeg obima, kao što su selidbe stanova, kuća ili kancelarija, neophodno je odraditi sa strpljenjem, kako stvari koje se sele ne bi bile oštećene ili izgubljene. Kada se samo setite koliko imate dragih stvari, garderobe, posuđa u kuhinji, knjiga i drugih važnih sitnica koje je potrebno spakovati, gotovo da Vam dođe da odustanete od selidbe.
Naime, pakovanje predstavlja veoma bitan segment selidbi, jer ukoliko se stvari namenjene za prevoz dobro zaštite i upakuju, šanse su 90% da iste neće pretrpeti nikakva značajnija oštećenja u toku transporta. Previše stvari za pakovanje a veoma često malo vremena za obavljanje ovog posla, čine samu selidbu komplikovanom i iscrpljujućom za pojedinca, koji je u najvećem broju slučajeva ograničen vremenom.
Agencija za selidbe Beo Selidbe već dugo se bavi ovim poslom i poseduje profesionalan tim koji je posebno obučen za pakovanje stvari namenjenih za selidbu, kao i zaštitu nameštaja, što će Vam u mnogome olakšati selidbu koju ste planirali. Adekvatno pakovanje jednako sitnijih i krupnijih stvari, komoda, vitrina, regala, američkih plakara, polica, kreteva na sprat, kancelarijskog nameštaja i druge robe, učiniće da iste doprinesu lakšem utovaru i istovaru u transportno vozilo – kombi ili kamion, jednostavnijem prevozu i na kraju lakšem raspakivanju na novoj lokaciji.