• RADNO VREME NON - STOP 24/7 svih 365 dana godišnje
TELEFON: +381 64 3466332
Е-mail beoselidbe@gmail.com

TEŠKE STVARI

Obezbedjujemo prenos težih komada (klavira, kasa, stomatoloških stolica, ta peci…) koristeći specijalna pomagala. Za nas ne postoji teret koji ne možemo da preselimo. Za prenos, prevoz, utovar i istovar teških stvari nije potrebna samo sirova snaga, već tehnika i iskustvo.

selidbe-klaviraSelidbe klavira, kasa, TA peći, mašina…kao i drugih specijalnih tereta predstavljaju najteži deo posla kojim se bavimo. Naime, osetljiva, lomljiva, teška ili skupocena stvar koju je potrebno preneti sa jednog mesta na drugo, povlači sa sobom brojne probleme i predstavlja izazov za svaki tim koji se bavi selidbama. Radnici čiji je zadatak da izvrše selidbu ovog tipa moraju pored velike fizičke snage, posedovati i neophodno znanje i iskustvo, jer za razliku od iznošenja običnog nameštaja i kutija sa stvarima, efikasnost ovakve selidbe zavisi i od snalažljivosti i poznavanja performansi datih stvari.
Svi naši radnici su profesionalci u svom poslu, odnosno adekvatno su obučeni za selidbe klavira, TA peći, kasa i teških, gabaritnih mašina. Između ostalog, prilikom ovakve jedne selidbe koriste gurtne, specijalno konstruisane za lakše nošenje velikih tereta. Njihova nosivost dostiže i do 1 tone, što ih čini pogodnim za prenos veoma često zahtevnih stvari, koje bi u protivnom podrazumevale angažovanje većeg broja radnika nego što se inače koristi.  Efikasnost ovakvog načina iznošenja teških stvari pokazala se u praksi, odnosno na velikom broju uspešno sprovedenih selidbi širom Beograda i Srbije.